Balles - Riviera Restaurang

BALLES - Riviera Restaurang 

Vi började med en förfest ovanför restaurangen i Balleslägenhet - en förfest med det mesta, men allt nämner jag naturligtvis inte. Men Balle tack för att vi fick vara hos dig med förfesten och sedan nere i restaurangen.

Tack för att jag fick en egen SPECIELL SERVITRIS - GUNSAN OCH TACK FÖR BYTTAN MED LINGONSYLT SOM JAG ÄLSKAR TILL KÖTT och tack för att jag får äta GRATIS resten av mitt liv. . .

NÄR DOM HÄR MAGDANSÖSERNA KOM INDANSANDE FICK JAG FÖRST EN HEMSK TANKE I MIN HJÄRNA. 

WHOOOOW DETTA SKULLE VARA NÅGOT FÖR PRESSEN HÄSSLEHOLMS KOMMUNS FRITID FIRADE MED KOMMUNALA MEDEL. . . ??? !


När det klarnade i mina ögon och hjärna såg jag ju att det var mina tjejer som kommit indansande och då fick jag naturligtvis ställa upp - jag hade ju fått en FES på huvudet och en pinne i handen så här skulle det dansas. Gunsan var med på detta och sedan fick hon gå hem för vi skulle  hit och fira med andra vänner dagen efter. När jag kom hem nån gång mitt i natten så sa jag till Gunsan - jag tror banne mig att dom dansade av mig slipsen. Då skrattade och säger hon - SLIPSEN, dom dansade av dig skjorten också. Nääää, men så ser jag bilderna från kvällen. Jaja - kul hade vi som vanligt i alla fall. Vilken fest och vilken personal jag hadde dom bästa i kommunen utan motstycke kan jag säga!

Dubbelklicka här för att lägga till din egen text.

God saft det här!

ALLTSÅ VILKEN DAG / DYGN - GÅR TILL HISTORIEN

Det va inte bara SAFT i det här glaset eller huuuuurrr